SaetAflyer030

.

Sæt A – nyt forløb for dig, der er parat til forandringer i dit liv

.

Sæt A er forløbet til dig, der føler, at der skal ske noget nyt i dit liv. Måske ved du endnu ikke, hvordan det skal forme sig – eller hvor du skal starte i alt det uhåndgribeligt nye. Eller du har måske en fuldkommen idé om, hvad dit projekt er, men mangler værktøjer til at gøre drømmen til virkelighed. Sæt A tilbyder et unikt forløb, hvor vi går i dybden for at frigive dit kreative potentiale. Vi skaber et rum, hvor dine ideer kan udvikle sig. Og du får konkrete arbejdsmetoder til at føre drømmene ud i livet.

På kurset bliver det muligt at folde drømmene ud og tænke stort! Her er frihed til at lege, du får lysten til at skabe og samtidig en praktisk værktøjskasse med projekt-realiseringens ABC. Vi er fire kvinder, der på hver vores måde har arbejdet med kreativitet, intuition og det at nå sine mål. Og vi er gået sammen i et ønske om at åbne andres muligheder for at gå nye veje, turde tænke stort og følge deres hjerter. Forløbet foregår i en lukket, ‘commited’ gruppe. Fordelen ved at være i et gruppeforløb er, at vi får et trygt lærings- og udviklingsforløb, hvor vi støtter hinanden, kan spejle os i hinandens proces og  kan inspirere hinanden.

SætA tilbyder: sansetræning, frigivelse af dit kreative potentiale, et netværk i en commited og lukket gruppe, projektlederværktøjer, A-Z-guide: gør din drøm til virkelighed, coaching enkeltvis og mulighed for at bryde med gamle vaner og blive en mere lykkelig udgave af dig selv.

 .

Om os: 

  • Katrine: Uddannet Sansetræner v. Institut for sensorisk træning af Martin Spang Olsen. Uddannet fra RUC i Performance Design og Kommunikation. Arbejder som sansetræner, projektleder, rådgiver og idéudvikler på diverse kulturprojekter. Katrine kan træffes på tlf. 4040 0454 eller på mail: katrine.lei@gmail.com 
  • Stine: Har siden 2005 arbejdet professionelt for kunstnere og kulturinstitutioner, der har ønsket fundraising, sparring, projektudvikling eller praktisk hjælp. Er herudover sangskriver og tekstforfatter, og Huskunstner i Hjørring og Aalborg Kommuner i 2016. Stine kan træffes på tlf. 6170 7150 eller på mail: stine@stine-c.dk 
  • Lone: Har med et indgående kendskab til den klassiske musik og rejsebranchen arrangeret og afviklet en lang række kultur- rejser og events gennem de sidste 20 år. Er herudover coach og sparringspartner for en række kunstnere og arbejder med fundraising og projektudvikling for kulturinstitutioner. Lone kan træffes på tlf. 6015 3770 eller på mail: lone@stine-c.dk 
  • Malene: Forfatter & Foredragsholder. Siden 2011 har hun holdt foredrag om at gøre drømme til virkelighed på baggrund af hendes egne erfaringer med at tage med sin familie på sejler-eventyr i to år. Derudover har hun en erhvervsuddannelse og mere end 10 års erfaring fra det private erhvervsliv. Malene kan træffes på tlf. 2348 6558 eller på mail: malene@aefnityr.dk 

.

Praktisk info:.

Vi mødes i alt seks mandag aftener i første del af 2017, i skønne lokaler i Den Grønne Dal på Godthåbsvej 182 i Vanløse. Kursusstart: 6. marts 2017, og kursusdatoerne er 06/03, 20/03, 03/04, 10/04, 01/05 og 15/05 2017. Alle kursusgange er kl. 18-21. Prisen for kurset er 2.500 kr.

Er du i tvivl, om SætA er kurset for dig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til en af os – kontaktinfo står ved hver enkelt af os.

Tilmelding sker på stine@stine-c.dk. Der kan betales af flere rater, hvis det ønskes. For at reservere DIN plads, indbetal kursusprisen på konto nummer 7780 0002131167 med teksten SÆT A og navn på indbetaler. 

Back to Top